با تکیه بر دانش آفرینی و فناوری، اهداف محقق می شود
به گزارش روابط عمومی پارک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت
مناطق مرکزی ایران؛ عظیم کلانتری اصل در جلسه شورای پژوهش، فناوری و تجاری
سازی شرکت ملی نفت ایران که به میزبانی شرکت نفت مناطق مرکزی و در منطقه
عملیاتی خانگیران برگزار شده بود گفت: بازدیدهای دوره ای برنامه ریزی شده
از سوی مدیریت پژوهش شرکت ملی نفت ایران کار بسیار مهمی است و به جهت
شناسایی ظرفیت ها به ویژه در لایه های پایینی سازمان ها که اینمساله هم
نیازمند ساختار و چابک سازی است بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی گفت: گستره فعالیت های پژوهشگاه صنعت نفت بررسی و تحقیق در خصوص اکثر مسائل مربوط به حوزه شرکت ملی نفت شامل اکتشاف ، تولید و نیز حوزه ذخیره سازی گاز را شامل می شود و از این رو در کنار شرکت ملی نفت ایران و دیگر بخش های وزارت نفت می تواند به لحاظ فنی و فناوری نقش آفرینی نماید.
وی ادامه داد: پژوهشگاه صنعت نفت می تواند در مسئله حفاظت صنعتی، با توجه به گاز ترش تولیدی منطقه خانگیران ، پاکسازی حوضچه های مربوط به حفاری و عملیات تولید و به طور کلی مسائل زیست محیطی در کنار شرکت نفت مناطق مرکزی ایران کارهای ارزشمندی انجام دهد که باید اعلام کنم این پژوهشگاه آمادگی دارد در پروژه های مرتبط با حوزه نفت و گاز چه به صورت مستقل و چه در کنار سایر شرکت های صاحب دانش مشارکت نماید.
کلانتری تصریح کرد: مرکز نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت این امکان را دارد که هر فناوری ای که به شرکت نفت مناطق مرکزی ایران عرضه شده است و نیاز به اصلاح و تکمیل برای اجرایی شدن دارد که ظرفیت متناطر آن در پژوهشگاه وجود داشته باشد را با تمام توان در اصلاح و تکمیل آن مشارکت و همکاری کند. این فرایند می تواند محصولات و خدمات شرکت ها و هسته های فناور که کامل نیستند را با توافق طرفین به مرحله ای برساند که قابلیت اجرای میدانی یا پایلوتی را داشته باشد و از این حیث ما می توانیم تعداد مسائل مرتبط با فناوری و شبکه سازی را افزایش دهیم و لذا امکان همکاری جغرافیایی بیشتر فراهم می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد:تجربه پژوهشگاه نشان می دهد پروژه هایی که با موفقیت انجام می شود، از سوی گروه سیاستگذار به درستی تعریف شده اند و کارفرما نیز علاوه بر نظارت و مشارکت متعهدانه، هدف نهایی پروژه را کاملا مشخص کرده است.