بازديد معاون وزير نفت در امور مهندسي، پژوهش و فناوري از پرديس رازي

بازديد معاون وزير نفت در امور مهندسي، پژوهش و فناوري از پرديس رازي

امروز چهارشنبه مورخ پنجم دی ماه ۱۴۰۳ معاون وزیر در امور مهندسی پژوهش و فناوری به همراه مدیر کل فناوری وزارت نفت و دستیار معاون از پردیس رازی در شهرری بازدید کردند. در ابتدای این بازدید، آخرین دستاوردهای پارک با حضور هیئت رئیسه پارک در مرکز رشد ققنوس برگزار گردید و آقای شاکری در جریان آخرین وضعیت پارک و دستاوردهای آن قرار گرفت.
سپس ایشان از تعدادی از واحد فناور مستقر در پارک شامل شرکت‌های زیر بازدید کرد و از نزدیک در جریان جزئیات فعالیت‌های این کسب و کارها قرار گرفت:
۱- شرکت پارس پارت
۲- شرکت پتروویژن پاسارگاد
۳ـ شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری سرو
۴- شرکت رازان اکسیر
۵ـ شرکت توربوتک
۶ـ شرکت پارسه پاسارگاد
در اولین بازدید در پردیس باور، نجفی ثانی مدیرعامل و امجد از اعضای هیات مدیره به ارائه دستاوردها و تلاش‌های مجموعه خود در حوزه ساخت تجهیزات بالادستی تاج سرچاهی و چند محصول بار اول پرداختند.
این شرکت در حال حاضر یکی از طرح‌های مهم معاونت علمی یعنی ساخت کاترهای مته‌های PDC را با مشارکت شرکت‌های دیگر در دستور کار خود دارد.
شرکت پتروویژن پاسارگاد در پردیس باور مقصد بعدی بازدید بود که زمانپور مدیرعامل، پروژه‌های جاری آنالیز سنگ و سیال این شرکت را ارائه نمود.
نکته مهمی که به آن اشاره شد این بود که شرکت‌های عملیاتی تابعه شرکت ملی نفت ایران و برخی شرکت‌های خارجی به عنوان کارفرماهای این پروژه‌ها هستند که با توجه به سرعت بالا و حجم فعالیتها بصورت سه شیفت و هزینه های نسبتا پایین تر نسبت به پژوهشگاه صنعت نفت، جذابیت انجام کار توسط این شرکت پارکی را برای آنها دوچندان نموده است.
همچنین این شرکت چندین تاپ آزمایشگاهی مربوط به آزمایش‌های ازدیاد برداشت را نیز تاکنون توسعه داده است که قادر است به انجام پروژه‌های تخصصی ازدیاد برداشت کمک نماید.
شرکت آخر در پردیس باور شرکت توسعه و سرمایه‌گذاری سرو مستقر در بزرگترین سوله فعلی پارک می‌باشد که این شرکت در حال حاضر در حال توسعه واحد تولیدی در پارک و راه اندازی خط تولید کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع پتروشیمی می‌باشد.
شاکری در ادامه به بازدید از دو شرکت فناور مستقر در پردیس آرمان پرداخت.
در بازدید اول سلیمیان مدیرعامل شرکت رازان اکسیر توضیحاتی در خصوص تجهیزات فرایندی خود برای جداسازی فلزات گرانبها از برخی لجنها و پساب‌های صنعتی داد و گزارشی از روند سریع شکل گیری شرکت و رشد بالای شرکت در پارک صنعت نفت ارایه داد.
در نهایت به موفقیت این شرکت در بازیافت بسیار بالای فلزات با ارزش با خلوص بسیار بالا (با خلوص گرید آزمایشگاهی) تاکید ویژه گردید که توانسته بازار قابل توجهی (در حدود ۱۹۰ ملیارد ریال در مدت کمتر از یکسال) را به خود اختصاص دهد.
در ادامه بازدید از بخش تحقیق و توسعه شرکت توربوتک صورت گرفت که نماینده شرکت توربو تک به معرفی فرایند تحقیق و توسعه ای پوشش دهی پره ها و ساخت تجهیزات اندازه‌گیری و آزمایشگاهی و صنعتی (تجهیز پوشش دهی به روش CVD) و کوره با فناوری سطح بالا (خاص) و تونل باد جهت برخی آزمایشها توسط این شرکت پرداخت و به این موضوع اشاره نمود که روند ساخت و فعاليتهاي شرکت به سرعت در حال توسعه می باشد.
این شرکت که از زیر مجموعه‌های هولدینگ او تی سی می‌باشد ضمن اینکه موفق شده است برخی تاییدیه های لازم در ارتباط با حوزه های کاری خود بگیرد در تلاش است بتواند به عنوان یک آزمایشگاه مرجع در زمینه کاری خود به فعالیت ادامه دهد.
در نهایت لباف زاده مدیرعامل شرکت پارسه پاسارگاد از شرکت‌های مستقر در ناحیه شرقی پارک با تولید آسفالت گوگردی و بتن گوگردی درحال توسعه زنجیره ارزش گوگرد با ارائه محصولات با ارزش دانش بنیان می‌باشد. پیش از حضور این هیئت بازدید کننده هیئت دیگری از وزارت راه از این شرکت بازدید کرده و در جریان آخرین وضعیت تولید محصول و قراردادهای این شرکت قرار گرفته بود.
لازم به ذکر است مدیران عامل و مسئولین شرکت‌های مستقر اشاره شده به نمایندگی از سایر شرکت‌ها، ضمن ارائه دستاوردها و گزارشهای فعالیتهای خود به طرح نقطه نظرات، پیشنهادها و چالش‌های خود پرداختند.

question